Home Știri Mercedes-Benz Vito revine în atenție cu oferte speciale

Mercedes-Benz Vito revine în atenție cu oferte speciale

de

Având un grad mare de flexibilitate, Vito este partenerul perfect pentru călătoriile de orice fel. Prețurile încep de la 17.998 euro + TVA, pentru varianta Furgon.

Mercedes Benz  Vito

Mercedes-Benz Vito este extrem de flexibil, fiind soluția optimă atât în cazul călătoriilor cu familia sau prietenii, cât şi pentru activităţile specifice propriului business. Astfel, sunt disponibile trei variante de caroserie: Furgon, Mixto și Combi. De asemenea, șasiul poate fi ajustat pentru transportul de bunuri sau pasageri, în funcţie de modelul ales.

Disponibil în versiune de 8+1 locuri, Mercedes-Benz Vito reprezintă o soluţie foarte inspirată pentru transportul de persoane în condiții bune de confort sau vacanțe. Încăpător și cu motoare diesel economice, acesta se manevrează aproape la fel de ușor ca un autoturism normal și oferă numeroase dotări de asistență și confort pentru șofer sau pasageri. Printre acestea se numără și sistemul Rear Seat Entertainment, care permite pasagerilor să urmărească filmele preferate.

Varianta Combi a Mercedes-Benz Vito este acum disponibilă la un preţ începând de la 22.013 euro + TVA.

În plus, și varianta Furgon beneficiază de o ofertă financiară avantajoasă. Vito Furgon se adaptează nevoilor specifice ale oricărui business, având atât o variantă compactă şi flexibilă, special concepută pentru traficul urban, cât şi una cu spaţiu de transport extralung. Vito Furgon poate fi achiziţionat de la 17.998 euro + TVA și are oferte de finanțare avantajoase. Prin Mercedes-Benz Financial Leasing, dobânda este de doar 3,95% pentru un an sau 6,95% pentru doi-cinci ani.

Mercedes-Benz  Vito

Articole similare