Home Știri Renault Koleos, la al doilea facelift

Renault Koleos, la al doilea facelift

de

Pe lângă modificările estetice menite să alinieze designul la noul trend impus de Laurens van den Acker, SUV-ul Renault se prezintă în fața publicului și cu sistemul multimedia R-Link.

Renault Koleos

Salonului auto de la Buenos Aires a consemnat cel de-al doilea facelift aplicat lui Renault Koleos. SUV-ul produs la fabrica Samsung din Coreea de Sud are acum o grilă față inspirată de la noul Captur, cu elemente cromate și o siglă mult mai evidentă, spoiler modificat în zona proiectoarelor, precum și faruri ușor redesenate. În rest, lucrurile par că au ramas la fel cum le știam, dimensiunile exterioare fiind aceleași, ca de altfel și designul spatelui. Pe de altă parte, în ofertă a apărut o nouă culoare pentru caroserie, Ebony Brown.

Platformă tehnică modulară pentru viitoarele modele ale grupului Renault-Nissan

Interiorul propune materiale mai bune, noi modele de tapițerii și o gamă mai largă de ornamente. Marea noutate este însă sistemul multimedia R-Link, care a fost integrat fără schimbări la nivelul consolei centrale. Nou este și sistemul de avertizare la schimbarea benzii de rulare (monitorizare a unghiului mort al oglinzilor retrovizoare exterioare). Lista de dotări mai include cameră video pentru marşarier, asistenţă la coborârea pantelor, sistem audio Bose şi acces cu card.

Test cu Renault Mégane 1.6 dCi Energy GT Line

Oferta de motoare a rămas neschimbată, clienții putând opta pentru același diesel de 2,0 litri în cele două versiuni de putere, 150 sau 173 CP, precum și propulsorul alimentat cu benzină de 2,5 litri. Koleos este oferit în continuare atât cu tracțiune față, cât și integrală.

Articole similare