Home Știri Hyundai, premii pentru design

Hyundai, premii pentru design

de

În cadrul Automotive Brand Contest 2014, Hyundai a câștigat două premii de design prin conceptul Intrado și noul Genesis.

Intrado_2

Competiția Automotive Brand Contest se desfășoară anual, începând din 2011, fiind organizată de Consiliul German de Design, unul dintre cele mai importante centre de comunicare și transfer de informații în domeniul designului din lume. Competiția, care beneficiază de un juriu format din experți internaționali, recunoaște și recompensează realizările în domeniul designului, în cadrul a zece categorii diferite și patru secțiuni speciale.

Noul Hyundai i20

Allan Rushforth, Senior Vice President și COO Hyundai Motor Europa, a declarat: „Aceste distincții evidențiază importanța aspectului estetic atât pentru Hyundai Motor, cât și pentru consumatori. Studiile au relevat faptul că designul a devenit argumentul principal de achiziție al autovehiculelor Hyundai în Europa. Noul Genesis și conceptul Intrado reprezintă o evoluție în designul mărcii și în modul în care este percepută compania Hyundai Motor“.

Hyundai Genesis (10)

Noului Genesis mizează pe un design simplu și elegant, care creează impresia de forță și sportivitate. Pe de altă parte, decorurile cromate pline de stil ale geamurilor și pragurilor accentuează aspectul premium. În partea frontală, grila hexagonală, un element distinctiv al vehiculelor Hyundai, dobândește o nouă formă și finisaje cromate mate. Designul noului Genesis a fost deja recunoscut și recompensat cu două premii prestigioase anul acesta: if Product Design Award 2014 și Red Dot Design Award 2014.

Hyundai ix35, imagini-spion

Conceptul Intrado prezintă viziunea mărcii asupra modului în care vehiculele se vor adapta exigențelor mobilității în viitor. Modelul a fost conceput și dezvoltat în cadrul Centrului de design Hyundai Motor Europa. Structura optimizată demonstrează dorința Hyundai de a fabrica autovehicule mai ușoare și mai rezistente utilizând tehnici noi de producție și asamblare, în curs de brevetare. Structurile de protecție la impact, realizate din oțel ușor, asigură o protecție superioară în caz de accident și reduc perioada de reparație. Habitaclul lui Intrado pune accentul pe funcționalitate și adaptabilitate și se remarcă prin materialele utilizate. Conceptul beneficiază de un sistem de propulsie inovator, pe bază de pilă de combustie, alimentat cu hidrogen, care reprezintă o evoluție a sistemului ce echipează modelul de serie ix35 Fuel Cell. 

Articole similare

Comentarii închise.