Home Motorsport Hyundai Shell World Rally și-a nominalizat piloții pentru Germania

Hyundai Shell World Rally și-a nominalizat piloții pentru Germania

de

Echipa Hyundai Shell World Rally a nominalizat piloții care vor participa în etapa a IX-a din Campionatul Mondial de Raliuri.

AUTO - RALLYE D'ANTIBES 2014

La sfârșitul lunii august, Dani Sordo și Bryan Bouffier vor lua startul în Raliul Germaniei, alături de Thierry Neuville, pilotul principal al echipei. Thierry Neuville și Nicolas Gilsoul, copilotul său, vor participa la etapa WRC din Germania cu  Hyundaiul i20 WRC cu numărul 7. Spaniolii Dani Sordo și copilotul său, Marc Marti, vor concura cu modelul i20 WRC cu numărul 8, pentru a patra oară în acest sezon competițional, într-o etapă de raliu pe asfalt pe care au câștigat-o sezonul anterior.

Podium pentru echipa Hyundai

Bouffier, fost pilot de teste Hyundai Motorsport, se va alătura echipei Hyundai Shell World Rally pentru prima sa etapă la volanul unui Hyundai i20 WRC, împreună cu Xavier Panseri, copilotul său. Francezul a reușit să câștige Raliul Antibes, fiind pilotul care a obținut prima performanță notabilă la bordul unui Hyundai i20 WRC în cadrul unui raliu.

Poze-spion cu Hyundai i30 facelift

Echipa Hyundai Shell World Rally va fi prezentă cu trei echipaje la etapa din Germania și va continua dezvoltarea mașinii în sezonul de debut din WRC. Neozeelandezii Hayden Paddon și John Kennard vor lua startul în Raliul Finlandei, însă nu vor participa la Raliul Germaniei.

Articole similare

Comentarii închise.