Home Știri Klar Professional lansează calendarul 2014

Klar Professional lansează calendarul 2014

de

Klar Professional lansează a 10-a ediție a calendarului Klar sub tema „Culoarea sub diversele sale forme“. Calendarul este realizat, pentru al doilea an consecutiv, de către Gabriel Hennessey.

caldendar Klar

Ediția 2014 marchează și aniversarea de 10 ani a Klar Professional îmbinând în imagini caracterul ludic al unui brand tânăr cu evoluția de ordin tehnic și calitativ a produselor companiei. Fotograf, arhitect,  profesor de fotografie, Gabriel Hennessy ne-a împărtășit abordarea sa artistică asupra culturii și a revopsirii auto.

„Ducem mai departe tradiția Klar Professional și a calendarului de marcă, un reper vizual în domeniul vopselelor și lacurilor auto, alături de Gabriel Hennessey, un pasionat  care ilustrează prin compozițiile sale arta vopsirii unui automobil”, a declarat Gabriela Ghiță, director de marketing Klar Professional.

Klar Professional obține certificare germană a calității

Aniversarea a 10 ani de prezență pe piața de profil a Klar Professional a fost marcată, în 2013, și printr-un alt demers de natură artistică, realizarea filmului de scurt metraj 10 ani de brand. 48 de ani de tradiție, care punctează în premieră tradiția lacurilor și vopselelor auto în România. Filmul cuprinde imagini de arhivă din perioada 1968–1976, care prezintă starea tehnologică și capacitățile de producție ale Policolor, precum și imagini actuale cu evoluția producătorului în domeniul său.

Calendarul Pirelli 2014

În cadrul acestui demers a fost pusă în lumină și expoziția de artă durabilă realizată de Aleodor Dură, președintele Uniunii Artiștilor Plastici din România, care a realizat cinci opere de artă contemporană utilizând componente de caroserie auto finisate cu lacuri și vopsele Klar Profesional.

Articole similare

Comentarii închise.