Home Motorsport KM 0 în renașterea mărcii Alpine

KM 0 în renașterea mărcii Alpine

de

Premiere Edition este o serie de 1955 de modele Alpine care reprezintă renașterea cunoscutului brand francez de automobile sport. Deși nu au fost dezvăluite oficial, acestea au fost scoase la vânzare. Pentru a rezerva unul dintre cele 1955 de exemplare Premiere Edition (numărul a fost ales pentru a sărbători anul în care Jean Rédélé fonda marca Alpine), potențialii clienți trebuie să descarce o aplicație de pe site-ul companiei și să achite un avans de 2000 de euro. Prețul final al fiecărui exemplar este estimat a se încadra între 55.000 și 60.000 de euro. În momentul depunerii avansului, clienții își vor putea alege și numărul mașinii, de la 1 la 1955, număr ce urmează să troneze pe o plăcuță de pe consola centrală.

Alpine Premiere Edition poate fi comandat în 13 țări din Europa, întreaga serie alocată clienților din Franța fiind achiziționată chiar în ziua în care au debutat comenzile. Deocamdată, Renault nu a dezvăluit niciun detaliu din tabelul de date tehnice, singura „certitudine“ fiind că accelerația 0–100 km/h se va realiza în aproximativ 4.5 secunde. Toate detaliile tehnice vor fi făcute publice la momentul lansării oficiale, programată cu ocazia Salonului auto de la Geneva. Până atunci, dacă vă doriți un astfel de exemplar, chiar dacă nu știți exact cum arată, aflați că îl puteți comanda în trei nuanțe speciale: Bleu Alpine, Noir Profond și Blanc Solaire.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.