Home Știri LaFerrari, rol în cadrul unui spectacol

LaFerrari, rol în cadrul unui spectacol

de

Atunci când arta se întâlnește cu lumea automobilelor, Ferrari joacă întotdeauna un rol principal . Acest lucru a fost confirmat la un spectacol pus în scenă în perioada 5-8 decembrie la Miami, în cadrul expoziției anuale Art Basel.

PISTON

La ultimul etaj al 1111 Lincoln Road, arhitecții studioului Herzog & de Meuron au recompus spațiul într-un parc auto deschis, unde mașinile au fost transformate în sculpturi de către mari artiști moderni și contemporani din întreaga lume, inclusiv Damien Hirst, Keith Haring, Cesar și Kenny Scharf.

Spectacolul, numit “Piston Head: Artists Engage the Automobile”, nu a avut doar patronajul Ferrari, ci printre capodoperele expuse a existat una care încapsulează chintesența caracteristicilor care fac din marca de la Maranello un brand unic în lume – inovații tehnice, performanță, stil futurist, fiorul condusului. Cu alte cuvinte, LaFerrari!

Prezentare Ferrari LaFerrari, înlocuitorul lui Enzo

Spectacolul a fost deschis până pe 8 decembrie și a inclus lucrări ale următorilor artiști: Ron Arad, Bruce High Quality Foundation, Cesar, Dan Colen și Nate Lowman, Keith Haring, Damien Hirst, Virginia Overton, Olivier Mosset/Jacob Kassay/Servane Mary, Richard Phillips, Richard Prince, Tom Sachs, Salvatore Scarpitta, Kenny Scharf, Franz West.

România se bucură să fie și ea pe harta acestor capodopere, pregătindu-se de livrarea unui astfel de model în 2014.

Articole similare

Comentarii închise.