Home Știri Hyundai Intrado, un concept care prefigurează viitorul mărcii

Hyundai Intrado, un concept care prefigurează viitorul mărcii

de

Hyundai Intrado este numele unui concept pe care îl vom putea vedea la Geneva, în 2014. Acesta anunţă direcţia de dezvoltare a mărcii.

Hyundai Intrado first image

La Salonul auto de la Geneva, vom putea vedea „în carne şi oase“ conceptul Hyundai Intrado, a cărui primă imagine a fost dezvăluită astăzi, la Frankfurt. Acesta prefigurează direcţia de dezvoltare a mărcii pentru viitor. Hyundai Intrado este un crossover de clasă compactă, cu o structură realizată din materiale extrem de uşoare, menite să demonstreze ce se poate face pentru reducerea masei maşinii. Autovehiculul este propulsat de o nouă generaţie a sistemului cu pilă de combustibil, care utilizează hidrogenul drept combustibil. Noul sistem este mai mic şi mai uşor decât cel care, astăzi, echipează Hyundai ix35 Fuel Cell.

Noul concept ar putea anunţa şi intrarea Hyundai în segmentul crossoverelor mici, unde constructorul nu are încă un competitor. „O astfel de mutare nu s-ar putea produce însă mai devreme de 2 ani“, a declarat în exclusivitate pentru auto motor şi sport Mark Hall, vicepreşedinte însărcinat cu marketingul la Hyundai Motor Europe.

Hyundai Intrado prefigurează şi designul Fluidic Sculpture 2.0, cel mai nou limbaj de design al mărcii coreene. Intrado a fost dezvoltat în principal la centrul R&D din Rüsselsheim, Germania. Numele său provine din domeniul aviaţiei şi desemnează partea inferioară a aripii avioanelor, cea care creează portanța şi permite ridicarea de la sol. „Hyundai Intrado ne arată un viitor în care eficiența şi libertatea sunt asociate cu zborul. Cred în puterea mobilităţii ce poate să furnizeze atât emoţii, cât şi conexiuni fizice, iar maşina aceasta ne ajută să regăsim bucuria descoperirilor“, a declarat Peter Schryer, preşedinte şi designer-șef la Hyundai Motor Group.

Articole similare

Comentarii închise.