Home Știri Mercedes C-Class T-Modell, imagini-spion

Mercedes C-Class T-Modell, imagini-spion

de

Mercedes încă nu a lansat noua generație C-Class în versiune sedan, dar deja pregătește breakul.

Spy-Shots of Cars

Noul Mercedes C-Class va fi lansat în mai puțin de o lună, la Salonul auto de la Detroit. Primele imagini „pierdute“ pe internet ne dezvăluie o siluetă fluidă, cu multe elemente de design preluate de la noul S-Class. Deși această versiune break surprinsă în teste este destul de puternic camuflată, ne așteptăm ca partea frontală să fie foarte similară, dacă nu chiar identică. La partea din spate însă, accentul cade preponderent pe latura practică, plafonul fiind destul de drept, iar luneta, puțin înclinată.

Motoarele cu șase cilindri în linie revin în gama Mercedes

Viitorul concurent pentru BMW Seria 3 Touring și Audi A4 Avant va debuta, cel mai probabil, în a doua parte a anului viitor și va fi construit pe noua platformă tehnică MRA pe care se vor baza majoritatea modelelor din portofoliu, cu excepția seriilor A- și B-Class. Asta înseamnă că tracțiunea se va face prin intermediul punții spate, dar, opțional, va fi oferită și tracțiune integrală 4Matic. Motorizările vor fi cu patru și șase cilindri, iar clienții vor avea posibilitate de a opta pentru suspensia pneumatică Airmatic.

Interiorul, făcut public cu ceva timp în urmă, pune accentul pe un design elaborat și dispune de numeroase sisteme de confort și asistență moderne. Ecranul sistemului multimedia este poziționat deasupra consolei centrale, la fel ca la A-Class, și are dimensiunea standard de 7 inchi, opțional fiind oferit unul de 8,4 inchi. De asemenea, sistemul de comandă al centralei Comand va fi amplu modificat și va include un touchpad.

Articole similare

Comentarii închise.