Home Știri Lamborghini Egoista – concept de monopost

Lamborghini Egoista – concept de monopost

de

Lamborghini a sărbătorit 50 de ani de existență prin lansarea, în cadrul unei petreceri private, a unui concept unic, denumit Egoista.

lamborghini-egoista-concept-5

Inspirat de un elicopter de luptă, Egoista este un monopost, de unde și numele, fiind destinată celor foarte bogați care vor să se bucure singuri de mașina lor. Conceptul a fost desenat de Walter da Silva, care spune despre creația sa că „reprezintă hedonismul dus la extrem, este o maşină fără compromisuri, într-un cuvânt: egoista“.

Lamborghini Veneno

Modelul-unicat este propulsat de un V10 de 5,2 litri amplasat central, în spatele cockpitului, și care dezvoltă 600 CP, cu 40 mai mult decât un Gallardo LP560.

Gallardo vs Countach, întâlnire istorică

Interiorul este la fel de spectaculos ca și exteriorul, fiind finisat cu materiale dintre cele mai luxoase și având tehnologie de ultimă oră. Spre deosebire de Veneno, care a fost produs în câteva exemplare, Egoista va rămâne totuși doar un concept, cel puțin așa susțin cei de la Lamborghini, dar în lumea celor atât de bogați încât nu-și pot refuza orice extravaganță nimic nu este sigur.

Articole similare

Comentarii închise.