Home Știri Lamborghini Veneno, unicat aniversar

Lamborghini Veneno, unicat aniversar

de

Cu ocazia sărbătoririi a 50 de ani de existență, Lamborghini prezintă un supercar unicat ce va fi, cu siguranță, atracția principală a standului mărcii la Salonul auto de la Geneva.

lamborghini-veneno-1

Cum ar putea o marcă de automobile precum Lamborghini să își sărbătorească împlinirea unei jumătăți de secol de la înființare decât printr-un model-unicat menit să-ți taie răsuflarea? Primele imagini cu Veneno au ajuns pe internet înainte de prezentarea oficială a modelului de la Geneva. Primele informații arată că nu este vorba despre un concept, ci de un model de stradă unicat, precum Lamborghini Aventador J, care a făcut furori acum un an.

lamborghini-aventador-j

Aventador J, aflat în imaginea de mai sus, a fost, de asemenea, scos la vânzare. Nu știm însă ce șeic bogat l-a achiziționat.

Test cu Audi R8 V10 Plus

 

O estimare de preț pentru Veneno arată că ar putea costa 3,6 milioane de euro, dacă s-ar arăta cineva interesat de o astfel de achiziție și dacă Lamborghini ar fi dispus să renunțe la el. Motorul amplasat central este același V12 cunoscut de la Aventador, dar care are 740, în loc de 700 de CP.

Articole similare

Comentarii închise.