Home Știri Primele imagini cu viitorul BMW Seria 7

Primele imagini cu viitorul BMW Seria 7

de

Un prototip al viitoarei generații de BMW Seria 7, ce va fi lansată la finele anului 2015 sau în la începutul anului 2016 a fost surprins în teste undeva dincolo de Cercul Polar.

Primele poze cu viitoarea generație a Seriei 7, ce poartă nume de cod intern G11, ne indică faptul că BMW va avea o abordare bazată pe evoluție, nu revoluție, în ceea ce privește nava sa amiral.

În fapt, spoilerul spate și unele panouri par a fi împrumutate direct de la actuala Seria 7. Capacul portbagajului este însă diferit, iar în față, capota motorului și grila radiatorului sunt amplasate mai jos.

În timp ce exteriorul nu pare a fi schimbat față de actualul model, platforma ce stă la baza mașinii va fi serios îmbunătățită. BMW revoluționează modul în care își construiește mașinile într-o încercare de a reduce consumul de energie și emisiile de noxe ale fabricilor sale. Asta se traduce prin materiale mai ușoare utilizate pentru construcție, motoare mai eficiente și sisteme Efficient-Dynamics excepționale.

 

BMW va folosi inclusiv unele lecții învățate din dezvoltarea lui i3 și i8, materiale și structuri folosite la construcția acestor două vehicule electrice urmând a fi încorporate în mai multe modele convenționale ale gamei.

Articole similare

Comentarii închise.