Home Știri Land Rover Discovery Sport, imagini-spion

Land Rover Discovery Sport, imagini-spion

de

Programat să fie lansat în 2015, Land Rover Discovery Sport ar trebui să îl înlocuiască pe Freelander.

Spy-Shots of Cars

Cel mai probabil, Land Rover Discovery Sport este „noul SUV compact despre care oficialii constructorului britanic au vorbit în ultimul timp. Acesta va prelua platforma tehnică a lui Evoque, dar dimensiunile exterioare vor fi ușor mai mari. De asemenea, și designul va fi inspirat de la Evoque, astfel că ne așteptăm la aceeași grilă destul de verticală și impunătoare a radiatorului, la faruri înguste, cu lumini de zi sofisticate și la un hayon ceva mai înclinat.

Test: Range Rover Sport

Pentru a păstra masa totală la un nivel cât mai mic, nu este exclus ca viitorul Land Rover Discovery Sport să apeleze la aluminiu pentru realizarea anumitor elemente de caroserie sau ale trenului de rulare.

Deși Land Rover e recunoscut pentru abilitățile în teren accidentat ale modelelor sale, în cazul lui noului Discovery Sport se pare că accentul va cădea pe o ținută de drum dinamică. Acest lucru este sugerat și de faptul că prototipul din imagini a fost surprins în teste chiar pe circuitul de la Nürburgring.

Cel mai probabil, și gama de motoare va fi împrumutată de la Evoque, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la dieselul de 2,2 litri în ambele sale variante de putere, de 150 și 190 CP, precum și la motorul turbo pe benzină, de 2,0 litri și 240 CP.

Land Rover Discovery Vision Concept 

Land Rover Discovery Sport ar trebui să fie prezentat la Salonul auto de la Geneva, în martie 2015, startul vânzărilor urmând să debuteze la începutul verii viitoare.   

Articole similare

Comentarii închise.