Home Știri Land Rover Discovery XXV, ediție aniversară

Land Rover Discovery XXV, ediție aniversară

de

Aniversarea de 25 de ani a modelului Discovery este marcată de constructorul britanic prin versiunea specială Land Rover Discovery XXV.

Land Rover Discovery XXV

Lansat în 1989, Land Rover a reușit să comercializeze peste 1 milion de unități Discovery, iar acum celebrează un sfert de secol de existență a acestui model prin lansarea versiunii speciale Discovery XXV. Derivat de la nivelul de echipare de top, Discovery HSE Luxury, noua versiune nu face absolut deloc rabat în materie de dotări. La exterior sunt propuse jante de aliaj ușor cu design special și diametrul de 20 de inchi, bare de amarare și mânere ale portierelor în culoarea caroseriei, grilă a radiatorului și oglinzi laterale vopsite în negru, precum și elemente de protecție din inox integrate în spoilere. Nu lipsește nici logoul Discovery XXV, amplasat pe portiere și hayon. Discovery XXV este oferit doar în această culoare gri metalizat, denumită Causeway Grey.

Top test: Range Rover TDV6 Autobiography

Interiorul își răsfață ocupanții cu tapițerie din piele fină, sistem audio Meridian de 825W și un volan nou din lemn și piele. De asemenea, printre dotări se regăsește și sistemul multimedia pentru locurile spate, cu ecrane în tetiere și funcție TV.

Singura motorizare disponibilă este reprezentată de turbodieselul de 3 litri, ce dezvoltă 256 CP. Debutul comercial este preconizat pentru a doua parte a anului, iar prețul ar trebui să fie cu aproximativ 4000 de euro mai mare decât cel al versiunii Discovery HSE Luxury.

Articole similare