Home Știri LeasePlan obține o cifră de afaceri de 20 mil. euro

LeasePlan obține o cifră de afaceri de 20 mil. euro

de

LeasePlan România a înregistrat la finalul primului semestru din 2014 o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro.

Flota LeasePlan_2

La finalul primului semestru din 2013, numărul total de autovehicule aflate în administrarea LeasePlan era de cca. 7.500. Creșterea înregistrată anul acesta este de  30%, LeasePlan Romania având, în prezent, în administrare peste 9.700 de autovehicule, dintre care aproximativ 1.000 au fost achiziționate în primele 6 luni ale acestui an.

Evoluția LeasePlan în România

“Cifrele primului semestru sunt încurajatoare și se suprapun peste o dinamică  ascendentă a pieței autovehiculelor noi din Romania (s-au inmatriculat cu 24% mai multe mașini noi – autoturisme și autovehicule comerciale ușoare – față de prima jumatate a anului trecut). Dacă ținem cont și de tendințele pozitive din economie, avem convingerea că, până la finalul anului, vom reuși să ne atingem obiectivele, și anume administrarea  unei flote de 10.000 de mașini, continuând, în același timp, să reprezentăm o referință atât în relația cu clientii, cât și cu furnizorii.“, a afirmat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România.

LeasePlan România are în portofoliu 225 de clienți, dintre care  circa 10 % sunt clienți noi, cu contracte semnate în primele 6 luni ale anului curent, iar domeniile preponderente sunt  energie, servicii financiare, FMCG, industrie etc.

LeasePlan împlinește 50 de ani

„Pentru cea de-a doua parte a anului estimam o menținere a tendințelor pozitive ale pieței și mizăm pe un interes din ce în ce mai mare al antreprenorilor români în ceea ce privește leasing-ul operațional”, a afirmat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România.

În structura flotei LeasePlan Romania serviciile complete reprezintă  85%, restul fiind serviciile de administrare pentru flote deținute de către clienți. Pentru 2014 LeasePlan România estimează investiții de peste 35 de milioane, din care, în primul semestru, au fost investiți deja peste 18 milioane de euro în achiziţia de noi autovehicule.

Articole similare

Comentarii închise.