Home Știri Lexus, cu Wi-Fi în echiparea standard

Lexus, cu Wi-Fi în echiparea standard

de

Toate modelele Lexus comercializate în România includ în echiparea standard router Wi-Fi. Serviciul de date este oferit gratuit pentru o perioadă de 1 an.

LEXUS HOTSPOT

Lexus este prima marcă premium ce introduce în echiparea standard, pentru toate modelele din gamă, o dotare inedită pentru piaţa auto din România: începând cu luna februarie 2014 orice model Lexus este oferit cu Lexus Hotspot în echiparea standard. Router-ul WLAN este oferit împreună cu trafic de date pentru o perioadă de 1 an, în limita a 2 GB/luna, trafic disponibil numai pe teritoriul României (nu este inclus traficul de date în regim roaming).

Lexus RC F, un coupe foarte sportiv

Conectivitatea permanentă la internet – asigurată prin intermediul Lexus Hotspot – vine să  completeze oferta existentă de servicii, de care clienţii Lexus beneficiază încă de la nivelul standard de echipare: cinci ani garanţie – cea mai lungă perioadă de garanţie oferită pe piaţa premium – şi cinci ani Lexus Euro Assistance – cel mai cuprinzător pachet de mobilitate din piaţă inclus la livrarea unui model nou (criteriu combinat de acoperire şi durată).

Lexus CT 200h facelift

Sistemul Lexus Hotspot este un dispozitiv proiectat special pentru maşină, alimentat la baterie, cu o dublă-antenă ce asigură trafic la viteze ridicate, imbunătăţeşte recepţia semnalului şi minimizează problemele efectului Doppler. Prin intermediul său se pot conecta simultan prin wireless la internet până la 5 dispozitive (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, sisteme de joc etc.) iar garanţia oferită pentru acest dispozitiv original este de 3 ani, termen specific tuturor accesoriilor Lexus.

2014-Lexus-GS-300h-5-e1384267973756-1120x742

Articole similare