Home Știri Lexus Euro Assistance, garanția mobilității

Lexus Euro Assistance, garanția mobilității

de

Începând cu 1 aprilie 2013, fiecare model Lexus nou livrat va fi acoperit de garanție de mobilitate pe durata a 5 ani, Lexus Euro Assistance

Lexus GS 450h

Programul Lexus Euro Assistance oferă servicii de mobilitate 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului, în cazul imobilizării mașinii pe șosea ca urmare a defectării, a producerii unui accident sau a furtului. Clientul Lexus beneficiar al serviciilor de mobilitate le poate accesa prin intermediul unui apel la două numere de telefon dedicat: 0800 400 000, număr de telefon apelabil gratuit din țară, și +40 31-2255000, pentru apeluri din străinătate.

Programul asigură asistență rutieră în caz de urgență (inclusiv pană de cauciuc sau de carburant) și remorcare până la cel mai apropiat atelier autorizat Lexus sau Toyota în cazul imobilizării autovehiculului pe șosea. În cazul furtului sau dacă vehiculul imobilizat nu poate fi reparat in aceeași zi, beneficiarul are la dispoziție următoarele opțiuni, în funcție de specificul și gravitatea situației: 1) cazare la hotel pe o perioadă maximă de 4 nopți, la un cost de maxim 184 € de persoană pe noapte; 2) utilizarea unei mașini de schimb pentru o perioadă de maximum 5 zile; 3) continuarea călătoriei către destinația inițială sau către domiciliu, caz în care se va oferi un bilet de tren la clasa I sau, dacă durata călătoriei cu trenul depășește 6 ore, un bilet de avion la Business Class.

Este asigurată și punerea la dispoziție a unui șofer personal în situația în care beneficiarul se află în incapacitate de a conduce mașina.

De asemenea, sunt acoperite și repatrierea autovehiculului, și livrarea cu prioritate a pieselor de schimb necesare efectuării reparațiilor.

Articole similare

Comentarii închise.