Home Știri Mazda Fix&Fair Repair

Mazda Fix&Fair Repair

de

Mazda anunţă lansarea unei campanii prin intermediul căreia posesorii de modele Mazda mai vechi de 4 ani, ieşite din fabricaţie, pot beneficia de servicii la preţuri avantajoase.

Mazda6_MPS

Modelele care pot beneficia de această ofertă sunt 121, 323, 626, Demio, Premacy, Mazda2 (2003–2007), Mazda3 (2003–2008) şi Mazda6 (2002–2007) în toate versiunile de echipare. Un posesor Mazda3 cu motorizare 1,6 l benzină, din generaţia amintită, care va opta pentru înlocuirea plăcuţelor de frână faţă va plăti 355 de lei, în timp ce pentru un kit de ambreiaj va achita 900 de lei. Preţurile includ piesele, montajul şi TVA-ul aferent.

Test cu Mazda6 CD150 Challenge AT

„Prin oferta Fix&Fair Repair, ne propunem să venim în sprijinul clienţilor cu modele Mazda mai vechi de 4 ani, scoase din producţie, cu preţuri avantajoase pentru piesele de schimb de mentenanță şi pentru manopera aferentă. Utilizarea de piese de origine înseamnă un comportament optim al subansamblurilor din care fac parte, niveluri de siguranţă şi de confort ridicate şi, nu în ultimul rând, menţinerea unei valori bune de revânzare pe o perioadă mai îndelungată“, a declarat Dorian Basamac, Customer Service Manager Mazda România.

Articole similare

Comentarii închise.