Home Știri Mazda Space, un nou hub pentru evenimente în Barcelona

Mazda Space, un nou hub pentru evenimente în Barcelona

de

Compania japoneză va inaugura Mazda Space, o locaţie de 2000 mp, situată în Barcelona, care va servi drept hub central pentru evenimentele europene ale companiei.

Mazda_Space_dealers_area_ground_floor

Mazda Space pune la dispoziţie încăperi ample, situate pe două etaje, pentru o varietate de activităţi. Zona modulară de la parter, de 1000 mp, poate fi folosită pentru a expune modelele, ca sală mare de conferinţe, pentru noi lansări sau pentru alte evenimente ale companiei.  Subsolul (tot  1000 mp) este compus din saloane, birouri şi săli pentru ateliere şi conferinţe. Prin urmare, Mazda Space este ideal pentru conferinţe de presă, festivităţi şi activităţi interne, cum ar fi sesiuni de formare a angajaţilor cu privire la noile produse şi tehnologii.

Mazda Europe are un nou designer-șef

Locaţia reprezintă un aspect important al edificiului. Mazda Space este situat central, în districtul modern El Born din Barcelona, în apropierea unui număr mare de magazine, cafenele, baruri şi muzee şi, de asemenea, în imediata proximitate a ţărmului şi a zonei de plajă.

Mazda_Space_reception_ area_ ground_floor

Atunci când nu este programat niciun eveniment, Mazda Space îşi deschide porţile pentru comunitate. În acest mod, localnicii şi turiştii au oportunitatea de a experimenta ADN-ul Mazda şi abordarea sa care provoacă convenţionalul, explorând istoria şi moştenirea de brand în cadrul unei mici expoziţii cu modele din trecut, inclusiv prima generaţie MX-5, Mazda Cosmo Sport, Mazda R360 Coupé şi Mazda Carol.

Mazda Space se lansează oficial la 3 septembrie, prin dezvăluirea la nivel mondial a noii generaţii Mazda MX-5, eveniment la care va participa și echipa auto motor și sport.

Articole similare