Home Știri Mazda6 facelift vine cu o serie de premiere

Mazda6 facelift vine cu o serie de premiere

de

Mazda6 facelift vine cu schimbări importante față de varianta anterioară, iar principalele noutăți includ un exterior restilizat discret, un interior complet nou, o serie de noi tehnologii de siguranță activă și tracțiune integrală.

2015mazda6action26sdn (1024x683)

Primele elemente noi care vor putea fi observate la Mazda6 2015 sunt farurile adaptive cu tehnologie LED care integrează și un sistem de ultimă generație de control automat al fazei lungi, precum și blocuri separate LED pe fiecare far, controlate individual. Farurile încadrează o nouă grilă frontală și o bară redesenată și includ proiectoare de ceață cu leduri. Mazda6 2015 va putea fi comandată și în două culori complet noi, Gri Titanium Flash și Argintiu Sonic.

Test: Mazda2

Interiorul versiunii 2015 a limuzinei nipone prezintă o planșă de bord complet nouă. Aceasta oferă acum un display tactil de 7 inchi în partea superioară a consolei centrale, un afișaj head-up display, noi caracteristici de infotainment, scaune spate încălzite, precum și frână de parcare electrică, o premieră pentru Mazda. Zona superioară a bordului, de deasupra cadranelor, poate fi opțional acoperită cu piele, iar cadranele beneficiază de o nouă grafică. Mazda6 2015 plusează și la capitolul conectivitate și permite conectarea cu ușurință a smartphone-ului prin intermediul sistemului MZD Connect. Confortul pasagerilor a fost îmbunătățit semnificativ, mulțumită suspensiei optimizate și nivelului redus de zgomot. Mazda6 2015 poate fi comandată în cinci variante de echipare care pornesc de la o versiune de bază cu un pachet generos de dotări și ajung până la una de top cu o gamă variată de echipamente premium.

Mazda CX-3 vine la Geneva

Sub capota modelului se va putea alege una din cinci motorizări: benzină G145, G165 și G192 şi diesel CD150 și CD175. Varianta combi, echipată cu motorizarea diesel SKYACTIV-D, poate fi comandată cu noua generație de tracțiune integrală Mazda, care include, în premieră în clasă, un sistem de avertizare în cazul pierderii aderenței roților din față, și prezintă un consum combinat de doar 5,2 l/100 km (pentru CD 150). Toate motorizările respectă normele Euro 6.

 

Articole similare