Home Știri McLaren MSO R Coupe și Spider, creații unicat pentru un singur client

McLaren MSO R Coupe și Spider, creații unicat pentru un singur client

de Aurel Niculescu

Cât de unic poate fi un supercar McLaren – aparent cât de mult îți dorești, dacă ai contul bancar suficient de mare pentru a le atrage atenția celor de la divizia McLaren Special Operations.

Pe scurt, MSO – contra unei sume considerabile, desigur, care nici măcar nu merită ghicită – l-a fericit pe un client foarte special al companiei nu cu unul, ci cu două modele McLaren nemaivăzute, ce probabil nu vor mai fi replicate niciodată. La bază cele două supercar-uri au fost create ca parte a seriei 650S, având însă noi elemente de design interior și exterior, precum și specificații tehnice unicat. Întâi ce este mai interesant – propulsorul – același biturbo V8 de 3,8 litri a fost împins de la 641 CP cât avea modelul de serie la 679 CP și 700 Nm, în timp ce un nou eșapament realizat din titaniu și dotat cu un amortizor de zgomot special va avea grijă ca MSO R să fie recunoscut de departe.

Perechea are parte și de elemente vizuale noi, ce îi vor asigura nivelul de individualitate dorit alături de orice alt McLaren – chiar și noul 720S – toate componentele (bară față, capotă, aripile crestate, capacul motorului, etc.) fiind realizate din MSO Visual Carbon Fiber (VCF). Jantele negru satinat pe coupe sau glossy pe modelul descoperit, precum și combinația de culori Liquid Silver/ Delta Red completează modificările vizuale exterioare și interioare. Cockpit-ul este îmbrăcat complet în Alcantara, cu zonele negre contrastate de scaunele roșii dar și un volan cu partea superioară și inferioară realizată din fibră de carbon – iar proprietarul nu va uita că se află într-un MSO R datorită logo-urilor de pe tetiere, de pe cheia de acces sau pur și simplu citind plăcuțele unice de identificare.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.