Home Știri Mercedes Benz SLC, un baby SLS

Mercedes Benz SLC, un baby SLS

de

Viitorul model sport ar putea fi propulsat de un nou motor biturbo V8 de 4,0 litri. Debutul este preconizat pentru 2015.

Spy-Shots of Cars

Cunoscut sub numele de cod C190, noul model sport al celor de la Mercedes Benz se pare că se va numi SLC, dar nici numele GT AMG ne este exclus. În ciuda camuflajului eficient, este cât se poate de clar că designul a fost inspirat de la supercarul SLS AMG. Adică, vom avea aceeași linie generală a caroseriei și aceleași clișee sportive: capotă lungă, grilă a radiatorului agresivă, pasaje ale roților evidențiate, jante de dimensiuni mari, eleron acționat electronic și, evident, evacuare dublă. În schimb, ușile vor fi convenționale, nu de tip fluture. Viitorul Mercedes Benz SLC va măsura aproximativ 4,5 metri lungime, ceea ce însemna mai puțin cu 140 cm față de SLS AMG, în timp ce lățimea și înălțimea par a fi similare.

Mercedes GLA45 AMG

Informațiile preliminare sugerează faptul că sub capotă va fi instalat un nou motor biturbo V8 de 4,0 litri, ce va fi utilizat și de viitoarea generație C63 AMG. Puterea produsă se va învârti în jurul a 485 CP, iar ulterior este posibil să se dezvolte o versiune mai performantă, sub forma unei versiuni Black Series, ce ar putea ajunge la 585 CP.

Mercedes GLK, imagini-spion

Este de așteptat ca viitorul Mercedes Benz SLC să debuteze în 2015, iar prețul va fi de aproximativ 110.000 de euro. Nu este exclus ca un concept precursor să fie prezentat la Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei, ce se va desfășura pe 20 iulie, la Hockenheim.

Articole similare

Comentarii închise.