Home Știri Mercedes-Benz Sprinter, ofertă financiară avantajoasă

Mercedes-Benz Sprinter, ofertă financiară avantajoasă

de

Considerat unul dintre cele mai de încredere autovehicule comerciale din clasa sa, Mercedes-Benz Sprinter vine cu un nou pachet financiar.

Mercedes-Benz Sprinter

Sprinter furgon 313 poate fi achiziționat de la centrele autorizate Mercedes-Benz la doar 25.499 euro + TVA, cu 5% avans și 3,95% dobândă, la împrumuturi pe un an sau 6,95% dobândă, pentru 2–5 ani, prin Mercedes-Benz Financial Services. De asemenea, Sprinter șasiu 313 CDI poate fi achiziţionat la 21.999 euro + TVA. Ambele modele beneficiază de garanția ExtendPlus, de 3 ani și fără limită de kilometri.

Modelele Sprinter șasiu și furgon au fost create de dezvoltatorii Mercedes-Benz pentru o varietate cât mai mare de sarcini. Astfel, sunt disponibile versiuni cu șasiul cu cadru normal sau coborât, cabină simplă sau dublă și șase variante de ampatament, iar masa maximă admisă variază de la 3,0 până la 5,0 t, în timp ce sarcina utilă maximă ajunge la 2750 kg.

De partea cealaltă, Sprinter furgon, datorită celor patru lungimi ale caroseriei și plafonului supraînălțat, are un volum de încărcare de până la 17 mc și o sarcină maximă de 2710 kg.

Sprinter se adaptează foarte ușor la o gamă variată de domenii de activitate și este propus cu diverse carosări, preinstalare pentru autobasculantă, locuri pentru maximum şapte persoane, cabină dublă standard cu patru uşi, suprafaţă de încărcare pentru paleţi de la 4,3 la 8,7 mp şi pneuri super-single care asigură mai mult spaţiu.

Articole similare

Comentarii închise.