Home Știri Dacia Logan MCV, disponibilă de astăzi, la 7790 de euro

Dacia Logan MCV, disponibilă de astăzi, la 7790 de euro

de

Breakul noii familii Logan a debutat pe piața din România în cadrul unui minispectacol desfășurat la Teatrul Național, și este mai ieftin decât modelul precedent.

Dacia Logan MCV

Noul Logan MCV poate fi comandat de astăzi în toată reţeaua comercială Dacia. Clienţii au la dispoziție trei versiuni de echipare – Acces, Ambiance şi Lauréate – şi patru tipuri de motorizări, dintre care două pe benzină (1.2 16V de 75 CP și 0.9 TCe de 90CP) şi două diesel (1.5 dCi de 75 CP sau 90 CP). În plus, va fi disponibilă şi o versiune cu alimentare GPL.

Motoarele Dacia vor ajunge sub capota modelelor Smart

Cel mai ieftin Logan MCV (cu motorul de 1,2 litri și nivel de echipare Acces, fără aer condiționat) costă 7790 de euro, iar versiunea cea mai scumpă, Lauréate, cu motorul dCi de 90 CP, costă 12 300 de euro, cu TVA inclusă. De asemenea, ca și la clasicul Logan, sistemele ESP și ABS sunt oferite standard, iar pe lista de opționale se găsesc centrala multimedia MediaNav cu ecran tactil de 7 inchi (300 de euro plus, opțional, 100 de euro pentru harta Europei) și Pachetul Securitate, ce include asistent la parcarea cu spatele și regulator/limitator de viteză (400 de euro).

CNN laudă Dacia într-un reportaj dedicat portului Constanța

Prezentat în premieră la Salonul auto de la Geneva din această primăvară, noul Logan MCV este un break spațios, versatil și accesibil. Cu un portbagaj de 573 de litri, cel mai nou model Dacia se adresează clienților aflați în căutarea unui vehicul cu o capacitate mare de încărcare, confortabil și practic atât pentru utilizarea cotidiană, cât şi pentru călătoriile lungi. Echipat cu motorul 1.5 dCi, consumul de combustibil ar trebui să se rezume la doar 3,9 l/100 km, iar echiparea cu un sistem de alimentare cu GPL, disponibil doar pentru motorizarea 1.2 16V, implică un cost de achiziție mai mare cu aproximativ 500 de euro. Comparativ cu generația anterioară, noul Logan MCV este disponibil doar în versiune cu cinci locuri și cu hayon, în locul celor două uși cu deschidere laterală.

Articole similare

Comentarii închise.