Home Știri Mercedes, partener oficial la întȃlnirea de Cupa Davis dintre Romȃnia şi Suedia

Mercedes, partener oficial la întȃlnirea de Cupa Davis dintre Romȃnia şi Suedia

de

Mercedes Romȃnia a susţinut întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Suedia, contând pentru Play-off Tur 1 din grupa I, zona euro-africană.

Mercedes la Cupa Davis

Mercedes la Cupa Davis

Meciurile din Cupa Davis au avut loc în perioada 12–14 septembrie, la Arenele BNR din Bucureşti, și s-au încheiat cu victoria României. Partida s-a desfăşurat după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu au fost programate vineri, 12 septembrie, meciul de dublu s-a jucat sâmbătă, 13 septembrie, iar duminică, 14 septembrie, s-au disputat celelalte două meciuri de simplu. România a rămas în grupa I în Cupa Davis, zona euro-africană, iar Suedia va juca barajul pentru menţinerea în grupa I cu Letonia.

Previziunile șefului Mercedes România pentru 2014

Mercedes România, cu sprijinul Ţiriac Auto, a oferit organizatorilor autoturisme Clasa E, Clasa C şi Clasa V. Acestea au stat la dispoziţia sportivilor pe durata meciurilor, iar alte trei modele – Clasa E Limuzină, E Coupé și Clasa C – au fost expuse în spaţiul Arenelor BNR.

Mercedes-Benz - Cupa Davis 5

„Mercedes-Benz Romȃnia nu este la prima asociere cu tenisul romȃnesc, aşa că am acceptat cu plăcere invitaţia de a participa la această întȃlnire a Cupei Davis. I-am ţinut pumnii echipei Romȃniei, de pe marginea terenului, şi îi dorim în continuare rezultate excelente“, declara Boris Billich, CEO & preşedinte al Mercedes-Benz România.

Din echipa de Cupa Davis a Romȃniei au fost nominalizaţi pe lista oficială jucătorii Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea. Căpitanul nejucător al echipei României este Andrei Pavel. Echipa Suediei a fost formată din Elias Ymer, Christian Lindell, Isak Arvidsson şi Johan Brunstrom, conduşi de pe bancă de căpitanul Fredrik Rosengren. Echipele de Cupa Davis ale României şi Suediei s-au mai întâlnit de două ori până acum, în 1979 și 2009, ambele întâlniri fiind câştigate de jucătorii scandinavi.

Prima colaborare dintre Mercedes-Benz România şi Federaţia Română de Tenis a avut loc în anul 2012, când Mercedes-Benz România a sprijinit turneul feminin BCR Open România, Mercedes-Benz fiind maşina oficială a competiţiei.

Articole similare