Home Știri Mercedes a realizat un parteneriat cu echipa de polo Steaua

Mercedes a realizat un parteneriat cu echipa de polo Steaua

de

Mercedes România a realizat un parteneriat pentru Clubul Sportiv Steaua Bucureşti, susţinȃnd meciul pe care echipa de polo l-a jucat la Bucureşti în cadrul EURO CUP.

Mercedes-Benz - LEN EuroCup, Clubul Sportiv Steaua (1)

Mercedes a oferit organizatorilor suport logistic, cu ajutorul noului model Vito, între 28 – 30 noiembrie, când a avut loc partida de polo pe apă dintre Steaua Bucureşti şi Waspo Hannover. Noul Mercedes-Benz Vito a stat la dispoziția sportivilor din echipa de polo.

Mercedes Vito trece la o nouă generație

După 24 de ani de la ultima performanță de acest gen, Steaua București s-a calificat în sferturile de finală ale EURO CUP la polo pe apă. Pentru a accede în semifinale, Steaua luptă în cadrul unei manșe duble (tur-retur) cu echipa germană Waspo 1898 Hannover.

Mercedes-Benz - LEN EuroCup, Clubul Sportiv Steaua (3)

Meciul tur a avut loc la București sâmbătă, 29 noiembrie și a fost găzduit de bazinul de polo Steaua Ghencea. Datorită importanței istorice a partidei și numărului de suporteri care și-au anunțat prezența, audiența acestui meci a fost un record. CSA Steaua București a învins formația germană Wasspo Hannover cu scorul de 9 – 7. Manșa secundă se va juca pe 17 decembrie, în Germania.

Articole similare