Home Știri Mercedes recheamă în service 231 de camioane comercializate în România

Mercedes recheamă în service 231 de camioane comercializate în România

de

Mercedes-Benz România a anunțat în mod oficial rechemarea în service a 231 de camioane Actros, Antos și Arocs din cauza unor probleme de fabricație.

mercedes-benz-actros-v8-08

Campaniile de rechemări nu sunt rezervate doar automobilelor, camioanele pot fi vizate și ele de probleme care să necesite remedieri în service.  O demonstrează Mercedes-Benz care, pe lângă cele 231 de camioane, va rechema și două unități B-Class.

Conflict în SUA între NHTSA și Chrysler

Cele trei modele de camion sunt afectate de o problemă a traseului de cablaj, care trece peste o margine dreptunghiulară a unui capac de protecție. Din cauza vibrațiilor cabinei, precum și din cauza frecării acesteia pe șasiu, există riscul de rupere.

BMW recheamă în service 220.000 de mașini

În cazul modelelor Mercedes B-Class, rechemarea vizează doar două mașini livrate pe piața din România și este vorba de o problemă a sistemului de rabatare a spătarului banchetei, existând riscul ca acesta să se rabateze în timpul mersului. Toate costurile operațiunilor de remediere a defectelor prezentate mai sus vor fi suportate de Mercedes-Benz România.

Articole similare