Home Știri Mika Häkkinen vine la București

Mika Häkkinen vine la București

de

Dublul campion de Formula 1 va veni la București în data de 5 iunie, pentru a pilota un monopost de 450 CP pe străzile orașului.

hakkinen-03

Evenimentul la care va participa finlandezul Mika Häkkinen este organizat de Johnnie Walker pentru a promova consumul responsabil de alcool. Pilotul, fost campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, este ambasadorul acestui brand și va transmite românilor mesajul Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului. Evenimentul face parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, Join the Pact.

În data de 5 iunie, în parteneriat cu Forumul Român pentru Consum Responsabil de Alcool (RFRD), Mika Häkkinen va fi la Bucureşti pentru a promova campania locală a Johnnie Walker. Pilotul va realiza o demonstrație de pilotaj în cadrul căreia va parcurge un circuit închis pe Bulevardul Kiseleff la volanul unui Caparo T1, una dintre cele mai rapide maşini din lume.

Fernando Alonso câștigă Marele Premiu al Chinei

„Prin această campanie, am reușit să transfer mesajul privind consumul responsabil către milioane de oameni din întreaga lume. Sper ca fanii şi consumatorii din România să ne sprijine în transmiterea mesajului pentru consum responsabil prin semnarea pactului utilizând aplicaţia Join the Pact de pe Facebook“, explică Mika Häkkinen.

 

Articole similare