Home Știri Aston Martin Vanquish Volante, în teste

Aston Martin Vanquish Volante, în teste

de

Noua decapotabilă Aston Martin Vanquish Volante a fost surprinsă în timpul testelor desfășurate pe circuitul german Nürburgring.

Aston Martin Vanquish Volante

Asemenea tuturor modelelor Volante din gama Aston Martin, versiunea decapotabilă a lui Vanquish va avea acoperiș textil, și nu hard top. Astfel, profilul elegant al portbagajului nu a fost afectat, iar creșterea greutății, determinată de necesitatea rigidizării suplimentare a caroseriei ca urmare a renunțării la acoperiș, nu ar trebui să fie importantă. Comparativ cu un acoperiș pliabil rigid, soft topul mai are avantajul că ocupă mai puțin spațiu în portbagaj, atunci când este pliat.

Dedesubt, avem aceeași platformă tehnică VH, aflată la a patra generație, pe care sunt construite majoritatea modelelor din portofoliul Aston Martin. Puterea va fi oferită de un V12 de 5,9 litri, cuplat la o transmisie automată cu șase trepte Touchtronic 2, iar tracțiunea va fi exclusiv pe roțile din spate.

Aston Martin Vanquish Volante ar putea fi prezentat în următoarele luni și va fi disponibil la vânzare spre sfârșitul anului.

Articole similare

Comentarii închise.