Home Știri Mini Cooper JCW, imagini-spion

Mini Cooper JCW, imagini-spion

de

Prezentat sub forma unui concept la Salonul auto de la Detroit, în prima parte a acestui an, Mini Cooper JCW se apropie cu pași repezi de debutul oficial.

Spy-Shots of Cars

Surprins în timpul unor teste desfășurate în SUA, Mini Cooper JCW s-a făcut imediat remarcat prin spoilerul față modificat, cu un aspect mai agresiv și guri de aspirație mai generoase, precum și prin sistemul de frânare performant. De asemenea, jantele cu design special și diametru generos anunță faptul că este vorba despre o versiune cu performanțe ridicate. În schimb, partea din spate pare preluată integral de la versiunea Cooper S. Bineînțeles, acest lucru nu se va întâmpla și la modelul de serie, care ar trebui să copieze destul de fidel detaliile estetice ale conceptului.

Mini – de acum, și cu cinci uși

Încă nu avem confirmarea motorului care va anima această versiune, însă ne așteptăm la o unitate cu cilindreea de 2 litri, ce ar trebui să producă aproximativ 220 CP. Cel mai probabil, gestionarea puterii motorului ar putea cădea în seama unei transmisii manuale cu șase rapoarte, dar nu este exclusă din discuție nici o cutie de viteze automată, cu convertizor de cuplu și tot cu șase rapoarte.

Mini Countryman, facelift discret

Mini Cooper JCW va fi disponibil la vânzare la sfârșitul acestui an sau, cel mai târziu, în prima parte a lui 2015. Ne așteptăm ca debutul oficial să aibă loc în toamnă, la Salonul auto de la Paris.

Articole similare

Comentarii închise.