Home Știri Mini John Cooper Works, deocamdată concept

Mini John Cooper Works, deocamdată concept

de

Printre noutăție de la Salonul auto de la Detroit, programat să își deschidă porțile în mai puțin de o lună  de zile, se va număra și conceptul Mini John Cooper Works.

Mini John Cooper Works1

Anticipând o viitoare versiune sportivă, conceptul se face remarcat prin culoare specială British Highways Grey, lustruită manual, și un kit de design sportiv. Acesta presupune prize de aer frontale mai generoase, evacuări evidente, extractor de aer integrat în spoilerul spate și un nou eleron. De asemenea, conceptul stă pe un set nou de jante cu diametrul de 18 inchi.

Noua generație Mini

Deocamdată, nu au fost făcute publice date referitoare la motorizare, dar este de așteptat să regăsim sub capotă o versiune îmbunătățită a noului motor de 2,0 litri și 192 CP, care animă versiunea Cooper S a celei de-a patra generații. Puterea ar trebui să fie simțitor mai mare decât cei 211 CP pe care vechea generație JCW îi scotea dintr-un motor de 1,6 litri.

Mini Cabrio, imagini spion

Este posibil ca lansarea lui Mini John Coopet Works să aibă loc în vara anului viitor, concomitent cu debutul versiunii de bază, Mini One.

Articole similare

Comentarii închise.