Home Știri Mitsubishi Outlander facelift, în premieră la Salonul Auto Moto

Mitsubishi Outlander facelift, în premieră la Salonul Auto Moto

de

Mitsubishi Outlander facelift a fost lansat în România la Salonul Auto Moto ce a avut loc în weekend, la București.

Mitsubishi Outlander facelift

Mitsubishi Outlander facelift

În România, Mitsubishi Outlander facelift este disponibil la vânzare începând cu luna aprilie 2014. Acest model a fost expus în premieră la Salonul Auto Moto din București, desfășurat în perioada 2 – 6 aprilie, la standul Țiriac Auto.

Primul test cu noul Mitsubishi Outlander hibrid

Varianta actuală a modelului Mitsubishi Outlander a inaugurat, de asemenea, o nouă eră pentru Mitsubishi Motors Corporation, mulțumită caroseriei multifuncționale, concepută atât pentru echiparea cu motor termic convențional, cât și pentru varianta PHEV, lansată în Europa, începând cu octombrie 2013.

Mitsubishi Outlander este oferit cu o nouă culoare roșu metalizat (Orient red), aleasă ca fiind culoarea de prezentare facelift-ului în 2014.  Îmbunătățirile sunt prezente în special în partea frontală a mașinii, cu grila superioară nouă, formată din două bare stilate cu aspect tridimensional, conferindu-i modelului un plus de atractivitate. Același lucru este valabil și pentru ornamentul de sub despărțitorul negru satinat, dintre cele două grile inferioare frontale, ce oferă o zona mult mai mare pentru pătrunderea aerului.

Cum se descurcă Mitsubishi Outlander în fața concurenței? Test comparativ

Pe ambele părți, proiectoarele de ceață, sunt încadrate acum într-o carcasă negru satinat, ce se încheie cu un inel cromat.  În partea centrală, barele longitudinale de culoare argintiu satinat, conferă un efect vizual de alungire a mașinii, în timp ce profilele arcuite negre din jurul roților precum și noile jante de aliaj de 18”, în două culori, scot mai mult în evidență flancurile laterale.

Articole similare

Comentarii închise.