Home Motorsport MOOG anunță un acord exclusiv cu seria europeană a competițiilor NASCAR

MOOG anunță un acord exclusiv cu seria europeană a competițiilor NASCAR

de

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, anunță un nou acord între brandul MOOG și competiția NASCAR Whelen Euro Series, prin care va echipa toate vehiculele aflate în competiție cu piese de direcție și suspensie. Acest acord, vine să completeze parteneriatului de lungă durată cu NASCAR, prin intermediul căruia, începând cu anul 1966, brandul MOOG a purtat spre victorie fiecare campion al competiției Monster Energy NASCAR Cup Series.

Piesele MOOG beneficiază de o amplă cercetare și dezvoltare și de cele mai recente evoluții tehnologice. Cerințele competiționale riguroase din NASCAR sunt o ocazie de test valoroasă pentru dezvoltarea de produs și performanța de care clienții MOOG se pot bucura la nivel global, ” explică Tim Nelson, director NASCAR Motorsports, Federal-Mogul Motorparts. „Suntem încântați să ne extindem angajamentele existente în lumea sporturilor cu motor și să putem oferi vasta expertiză a brandului MOOG unei competiții palpitante, în plină dezvoltare, precum NASCAR Whelen Euro Series.

Competiția NASCAR Whelen Euro Series a fost înființată în anul 2012 și extinde interesul pentru NASCAR către un public mai larg. În 2017, competiția are loc în șase locații, culminând cu finala campionatului care se va desfășura în luna octombrie în Zolder, Belgia. Cele două etape precedente s-au desfășurat pe 10 și 11 iunie la Brands Hatch, Kent, Regatul Unit al Marii Britanii.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.