Home Știri Noi imagini cu Mercedes GLK în teste

Noi imagini cu Mercedes GLK în teste

de

Viitorul Mercedes GLK va fi mai lung și mai lat, după cum dezvăluie un nou set de imagini-spion realizat pe drumurile publice.

Spy-Shots of Cars

Viitorul Mercedes GLK va fi mai mare decât actualul model întrucât rolul de cel mai mic SUV din gamă a fost preluat de către GLA, lansat recent la Salonul auto de la Frankfurt. Acest lucru înseamnă și că noul GLK va fi un rival mult mai puternic pentru Audi Q5 și BMW X3 în ceea ce privește spațiul interior.

Prima imagine care dezvăluie integral designul viitorului Mercedes GLK

Designul va renunța la liniile drepte care au definit prima generație, urmând ca noul GLK să aibă o alură mult mai dinamică. Aceasta va fi completată și de un tren de rulare pe măsură, din nou pentru a face din SUV-ul compact un concurent de temut pentru modelele similare de la Audi și BMW.

Test: Mercedes ML250 BlueTec

Platforma și motorizările vor fi împărțite cu noul Mercedes C-Class, a cărui lansare este programată înaintea celei a lui Mercedes GLK. De altfel, SUV-ul compact va fi pe piață cel mai devreme de la finele lui 2014. Motoarele diesel cu patru cilindri vor consutui ca și până acum coloana vertebrală a gamei. Astfel, 200 CDI (143 CP), 220 CDI (170 CP) și 250 CDI (204 CP),  vor fi preluate inițial de la actuala generație, dar în cursul ciclului de viață al modelului vor fi înlocuite de propulsoare noi rezultate din cooperarea cu Renault.

 

Articole similare

Comentarii închise.