Home Știri Noile smart fortwo și smart forfour au prețuri pentru România

Noile smart fortwo și smart forfour au prețuri pentru România

de

După premiera mondială de la Berlin de la mijlocul lunii iulie și în paralel cu roadshowul smart care va trece prin 15 orașe europene, noile generații ale modelelor smart devin disponibile în România.

smart fortwo

smart fortwo

Pornind de la 9.155 euro fără TVA (11.352 euro cu TVA inclus), noul smart fortwo are același preț standard ca cel al modelului precedent, iar noul smart forfour este disponibil de la 9.710 euro (12.040 euro cu TVA inclus) – valori valabile pentru ambele modele echipate cu motorul de 52 de kW și transmisie manuală, în echipări standard.

smart fortwo Brabus

Primele autovehicule smart de nouă generație vor fi livrate clienților începând cu data de 22 noiembrie 2014. Motorul de top, turbo cu 66 kW/90 CP, va fi disponibil din luna decembrie 2014, iar transmisia cu dublu ambreiaj (twinamic) va putea fi achiziționată din primăvara anului 2015.

Noile smart au trei linii de echipare

Passion, prime și proxy sunt noile denumiri ale liniilor de echipare disponibile pentru smart fortwo și smart forfour. Ele oferă o diferențiere vizuală între modele, mai ales la interior. Passion este o echipare ce oferă posibilitatea optării pentru combinații ale culorilor negru/portocaliu sau negru/alb pentru interior. Volanul multifuncțional este îmbrăcat în piele, instrumentarul de bord include un display TFT color cu diagonala de 3.5 inch, iar sistemul de direcție Direct-Steer combină în mod ideal confortul cu o funcționalitate exemplară. Costul suplimentar pentru această echipare, adăugat costului de bază, este de 1.448 euro cu TVA, pentru ambele modele smart.

Crash-test între un smart și un Mercedes S-Class – video

Scaunele îmbrăcate în piele neagră, cusută cu fir gros de culoare albă, volanul multifuncțional și schimbătorul de viteze îmbrăcat în piele îi conferă unei mașini cu linia de echipare prime un interior cu aspect clasic și elegant. Dotările oferite standard pentru această echipare includ sistemul de direcție Direct-Steer, scaune încălzite pentru șofer și pasagerul din dreapta și sistemul de atenționare la părăsirea benzii de rulare Lane Keeping Assist. Costul suplimentar, adăugat prețului standard, este de 2.074 euro cu TVA pentru fortwo și 2.240 euro cu TVA pentru forfour.

Principalele dotări care caracterizează echiparea proxy sunt plafonul panoramic și scaunele îmbrăcate în material ecologic asemănător pielii naturale și material textil în culorile alb/albastru. Pachetul Cool & Audio oferă opțiuni speciale de entertainment și climatizare, iar pachetul Sport cu jante din aliaj ușor cu diametru de 16 inch sunt perfecte pentru un stil de condus dinamic. Costul adițional, adăugat prețului de pornire, este de 3.532 euro cu TVA pentru fortwo și 3.647 euro cu TVA pentru forfour.

Prețurile pentru noile smart (TVA inclusă)

Echipare smart fortwo 52 kW smart forfour 52 kW
Basic/ Standard 11.352 12.040
passion 12.800 13.488
prime 13.426 14.280
proxy 14.884 15.687
edition #1 14.577 15.619

 

 

Articole similare

Comentarii închise.