Home Știri Noua Mazda2 intră în producție în Japonia

Noua Mazda2 intră în producție în Japonia

de

Mazda a dezvăluit astăzi faptul că a început producţia pentru noua generaţie super-mini Mazda2, la uzina Hofu, aflată la sud-est de Hiroshima.

Mazda2

Mazda2

Mazda2 este al patrulea model al generaţiei dispune de întreaga gamă de tehnologii ultra eficiente SKYACTIV, sub designul energic „KODO – Sufletul Mişcării”. 

Noua Mazda2 va avea premiera în Europa cu un motor nou diesel cu cilindree mică şi emisii reduse, SKYACTIV-D 1.5, precum şi cu diferite versiuni de propulsie ale motorului pe benzină SKYACTIV-G 1.5*. Alături de caroseria SKYACTIV, şasiul, transmisia manuală şi automată, noul model este dotat de asemenea cu sistemul inovativ de conexiune, MZD Connect, tehnologia premium de siguranţă, i-ACTIVESENSE, dar şi un interior extrem de spaţios şi rafinat.

Test: Mazda6 Combi 2.2 CD 175

Apreciată constant pentru calitate şi fiabilitate, peste 2.4 milioane de modele Mazda2 sau Mazda Demio (vechea denumire) au fost vândute la nivel global, de la lansarea din 1996. Odată cu noua generaţie, Mazda aduce şoferilor din întreaga lume o interpretare nouă şi entuziastă a maşinilor super-mini.

Articole similare