Home Știri Noua Škoda Fabia, din 2015

Noua Škoda Fabia, din 2015

de

Aproape fără camuflaj, noua Škoda Fabia, care va debuta pe piață în 2015, a fost văzută în teste în Alpii Francezi.Spy-Shots of Cars

Compactul hatchback, complet redesenat, are un exterior caracterizat de forme plane, mult mai angular și foarte apropiat de noua tendință a designului din Mladá Boleslav inaugurată de Rapid și Octavia. De asemenea, noua Fabia va beneficia de o grilă frontală mult mai mare, suprafețe vitrate mai generoase și un montant spate desenat mai sportiv. În opinia mea, mai asemănător cu cel al lui Audi A1 Sportback. Lămpile posterioare sunt însă inspirate de acelea ale modelului Rapid, mari și alungite ușor pe lateral, iar ca element distinct remarcăm hayonul cu un eleron discret integrat. Deocamdată, nu se cunosc informații despre gama de motoare, dar, cu siguranță, acestea vor fi pe benzină și diesel, din portofoliul Volkswagen și vor pune accent pe economie.

Putem estima că noua Fabia va fi prezentată în premieră la Paris, în toamna acestui an și că treptat își va face debutul în Europa, spre finalul anului 2014 sau începutul lui 2015.

Articole similare

Comentarii închise.