Home Știri Audi TT Roadster, imagini-spion

Audi TT Roadster, imagini-spion

de

Noua generație Audi TT Roadster rămâne fidelă pavilionului textil și ar trebui să fie lansată pe piață în prima parte a anului viitor.

Spy-Shots of Cars

Cea de-a treia generație Audi TT Roadster ratează acest sezon estival, dar se pregătește intens pentru următorul. Fără a înțelege care este marele secrel pe care camuflajul mașinii din aceste imagini-spion încearcă să-l ascundă, putem constata cât se poate de clar că roadsterul va prelua întocmai designul coupeului. Bineînțeles, diferența esențială o întâlnim la nivelul pavilionului, dar și acesta copiază destul de fidel linia elegantă a versiunii acoperite.

Audi R8 LMX, cu 570 CP și faruri cu laser

Audi TT Roadster folosește aceeași platformă tehnică MQB a grupului VW și ar trebui să vină cu o gamă de propulsoare similară. Asta înseamnă că oferta va include atât versiuni alimentate cu benzină, cât și diesel, iar plaja de putere s-ar putea situa între 184 și 310 CP. Având în vedere că, de regulă, versiunile decapotabile sunt ușor mai grele decât cele coupe, este posibil ca Audi TT Roadster să afișeze cifre de performanță neglijabil mai mici decât coupeul.

Test Audi A3 Limuzină 1.4 TFSI

Cel mai probabil, la interior vom regăsi același tablou de bord complet digital și un design la fel de simplu. Totodată, este foarte probabil ca și întreg arsenalul de dotări moderne să fie preluat.

Articole similare

Comentarii închise.