Home Știri Noua Škoda Superb, primele imagini

Noua Škoda Superb, primele imagini

de

Škoda Superb trece la o nouă generație, lucru confirmat în mod oficial de către firma cehă care furnizează și primele imagini.

141211 The new SKODA Superb  001

Škoda Superb se află în faza finală premergătoare lansării. În prezent se fac teste pe drumurile publice cu mașina camuflată. Complet reconcepută, nava-amiral a mărcii Škoda a parcurs recent seria de teste finale Škoda – printre altele, în Europa de Est.

733431l

Aflată la a treia generaţie, noua Škoda Superb oferă dotări şi caracteristici practice la cel mai înalt nivel, precum şi dimensiuni optimizate. Spaţiul şi dimensiunile portbagajului, caracteristice modelelor mărcii cehe, au crescut chiar mai mult şi definesc un nou standard în acest segment auto. Surprinzător pentru dimensiunile mașinii, platforma folosită este tot MQB, utilizată de către concernul VW pentru modelele compacte.

141211 The new SKODA Superb  002

Designul preia o serie de elemente definitorii de la Škoda Octavia, un model care, în ultimii doi ani, se bucură de un real succes la nivel european. Motorizările vor fi similare cu cele ale generației actuale, urmând să apară doar mici îmbunătățiri la nivelul performanțelor și al consumului de carburant. Tracțiunea față este standard, cea integrală fiind opțională.

The new SKODA Superb

Noua Škoda Superb va avea premiera mondială la mijlocul lunii februarie 2015, în Praga. Prezentarea la Salonul auto de la Geneva va urma la scurt timp, în martie. Lansarea pe piaţă este planificată pentru mijlocul anului 2015. În prezent, marca a livrat la clienții din întreaga lume peste 700.000 de exemplare din prima şi a doua generație a modelului Škoda Superb.

Articole similare