Home Știri Noua Honda Civic Type R pleacă de la 39.618 euro în România

Noua Honda Civic Type R pleacă de la 39.618 euro în România

de

Cel mai puternic hot hatch cu tracțiune pe roțile față este acum disponibil și în România, având un preț de pornire de la 39.618 euro.

Honda-Civic_Type_R_2015_1600x1200_wallpaper_0a

Honda Civic Type R promite o accelerație până la sută de 5.7 secunde și o viteză maximă de 270 km/h. Motorul este un 2.0 litri turbo ce produce 310 cai și 400 Nm cuplu și dă un caracter relaxat mașinii, dat fiind faptul că momentul motor maxim este accesibil la doar 2500 rpm.

În afară de motorul special, mașina vine și cu suspensii ameliorate și mai rigide, jante speciale exclusive pentru acest model și un body kit ce face din ea o formă foarte evidentă – n-o vei rata când va trece pe lângă tine.

Interiorul este în linii mari identic cu cel de pe Civicul obișnuit, dar are un volan sport, scaune sport, pedale și schimbător diferite. Țineți cont totuși că Type R nu vine cu bancheta spate ce poate fi ridicată și nu are nici polița despărțitoare – ceea ce pui în portbagaj, în cazul unei gropi poate ajunge ușor în habitaclu, alături de pasageri; probabil, puteți obține unul de la un Civic standard de la dealerul de unde achiziționați mașina.

 

Articole similare