Home Știri Noul Jaguar XF, primele imagini-spion

Noul Jaguar XF, primele imagini-spion

de

Jaguar XF se apropie de o schimbare radicală odată cu noua generație. Modelul de clasă mare va deveni o armă redutabilă a englezilor.

Jaguar XF

Jaguar XF

Viitorul Jaguar XF este un model crucial în strategia britanicilor. Alături de noul XE, urmașul lui X-Type, și de SUV-ul C-X17, XF reprezintă coloana vertebrală a mărcii în viitorul apropiat. Noul XF va fi însă construit pe platforma PLA, destinată mașinilor de mari dimensiuni. Modelul va împărți platforma cu XJ și succesorul lui XK, dar și cu actualele modele Range Rover.

Spy-Shots of Cars

Ca design și chiar proporții, mașina din imagini pare a fi mai degrabă sedanul de clasă medie XE. Cu toate acestea, avem de-a face cu o iluzie optică generată de camuflaj, întrucât partea din spate sugerează existența unui hayon, iar ampatamentul este mai mare. Astfel, succesorul actualului XF pare că va avea alura unui coupe cu patru uși, la fel ca și Mercedes CLS.

Spy-Shots of Cars

Având în vedere dorința Jaguar de a lansa un model complet nou în fiecare an, ne așteptăm cu XF să fie lansat spre finele lui 2015, urmând să intre în producție la începutul lui 2016. Propulsia va fi asigurată de motorizările noi, denumite generic Ingenium, iar transmisia va fi cea cu nouă trepte, construită de germanii de la ZF și oferită pe Range Rover Evoque.

Articole similare