Home Știri Noua Kia Soul a debutat la New York

Noua Kia Soul a debutat la New York

de

New York este locul în care își face debutul mondial unul dintre cele mai populare modele Kia – crossoverul Soul.

KIA SOUL-2

Deși este un vehicul complet nou, caracterul său s-a menținut în mare parte nealterat, dar împrumută multe elemente de la conceptul Track’ster, lansat anul trecut. Şasiul este complet nou și e mai rigid decât cel anterior, mai lung și mai lat. Deși proporțiile exterioare s-au păstrat, noul Soul oferă acum mai mult spațiu atât pentru pasageri, cât și pentru bagaje.

Kia Soul, surprinsă în teste

„Când am introdus Soul în gama Kia, în 2009, toți cei din companie credeau că ne vom bucura de succes, dar nimeni n-a anticipat o reușită atât de mare“, a declarat Michael Sprague, vicepreședinte executiv al Departamentului de marketing și comunicare Kia Motors America.

 

În SUA, pentru versiunea Base a lui Kia Soul este disponibil un motor pe benzină cu injecție directă (GDI), fabricat din aluminiu, cu patru cilindri și o capacitate de 1,6 l, cu o putere maximă de 130 CP la 6300 rpm. Cuplul maxim oferit de unitatea GAMMA este de 160 Nm, fiind disponibil de la 4850 rpm. Pentru echipările Plus și Exclaim există o motorizare mai puternică, de 164 CP, obținuți dintr-o unitate de 2 litri ce beneficiază de aportul tehnologiei GDI și care oferă 205 Nm de la 4000 rpm.

Articole similare

Comentarii închise.