Știri

Noul Volvo XC 90, imagini cu interiorul

Longevivul SUV scandinav se pregătește să predea ștafeta următoarei generații. Până la debutul din această vară, iată primele imagini cu interiorul noului Volvo XC90.

Volvo XC90 1

Având în vedere cariera de 12 ani a generației actuale, saltul tehnologic pe care îl propune noul model nu poate fi altfel decât substanțial. Totuși, suedezii nu s-au mulțumit cu preluarea tehnologiilor și designului de la celelalte modele avute în gamă și au insistat în direcția inovațiilor. Astfel, consola centrală integrează display de mari dimensiuni, cu ecran tactil, care devine noul panou central de comandă. Deci, amalgamul de butoane al versiunii precedente rămâne doar o tristă amintire, acum singurele funcții cu comenzi separate fiind doar cele importante. Din păcate a dispărut și acel design spectaculos, cu consola centrală care lasă senzația că plutește, dar câștigul în materie de ergonomie ar trebui să compenseze.

Volvo Concept Estate

Volvo nu a avut niciodată deficiențe majore în ceea ce privește materialele regăsite în habitaclu, dar acum ridică stacheta și propune cristalul pentru finisare schimbătorului de viteze și a butoanelor de volum și pornire a motorului. Bineînțeles, pielea și lemnul nu lipsesc din meniu, ca de altfel nici aluminiul. De asemenea, tabloul de bord este complet digital, iar sistemul de infotainment va fi capabil să execute comenzi vocale.

Test: Volvo V40 T5 Cross Country

Volvo XC90 va fi construit pe noua platformă tehnică SPA – Scalable Product Architecture și va dispune de șapte locuri, cele de pe ultimil rând fiind destinate în principal copiilor. În continuare, Volvo va pune accentul pe siguranță, o serie întreagă de sisteme de asistență urmând să echipeze noul XC90.

Tag-uri

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE