Home Știri O nouă generație Renault Trafic, din vară

O nouă generație Renault Trafic, din vară

de

Cu un design nou, dar fără a renunța la caracterul practic pronunțat, cea de-a treia generație Renault Trafic va fi lansată în această vară.

Renault_54504_global_en

În cei 34 de ani de existență, Renault Trafic a reușit să convingă peste 1,6 milioane de clienți. În ciuda acestui succes, care l-a propulsat pe Renault în topul vânzărilor de vehicule comerciale ușoare în Europa, a venit timpul pentru o nouă generație. Aceasta va veni cu un stil modern, radical schimbat, fără a periclita însă aspectele practice. “Aspectul viitorului model va respecta noua identitate de marcă Renault. Principalul obiectiv a fost să conturăm o atitudine dinamică, evitând sacrificarea robusteții și a exploatării facile , calități foarte importante pentru clienții de vanuri”, a declarat Kihyun Jung, Șeful de design al noului Renault Trafic.

Test comparativ: Dacia Lodgy vs Citroën Berlingo Multispace vs Fiat Doblò 

Alături de aspectul schimbat, noua generație se va face remarcată prin gama de propulsoare revizuită, tehnologiile de siguranță și confort moderne, precum și confortul superior. Informații suplimentare referitoare la noul model vor fi făcute publice în scurt timp.

Articole similare