Home Modele noi Oficial: VW T-Cross facelift – Update estetic și o nouă planșă de bord

Oficial: VW T-Cross facelift – Update estetic și o nouă planșă de bord

de Dan Damian
VW T-Cross facelift

VW T-Cross facelift aduce un plus la nivelul designului exterior, un nou display central, materiale și asamblări mai bune și aceleași motorizări.

VW T-Cross este unul dintre cele mai de succes modele VW, asta deși se află la prima generație. În doar patru ani, cel mai mic SUV VW s-a vândut în peste 1,2 milioane de exemplare în întreaga lume (T-Cross este vândut pe unele piețe din afara Europei sub numele Tacqua și Taigun).

VW T-Cross facelift

Facelift-ul este unul consistent, pentru că schimbă destul de mult aspectul mașinii, în special datorită noilor faruri LED (în loc de halogen), bă chiar – în premieră pentru T-Cross – opțiunea farurilor IQ. Light LED matrix. Și spoilerul față este complet diferit, cu o nouă grilă și o cu totul altă parte inferioară, luminile de zi fiind acum bare LED verticale. Și la partea din spate sunt schimbări, în condițiile în care semnătura luminos a stopurilor LED este cu totul alta, mult mai complexă, care contribuie la impresia de masivitate a spatelui. Cum este obiceiul, au apărut și trei noi culori în gamă: Grape Yellow, Clear Blue Metallic și Kings Red Metallic.

VW T-Cross facelift

La interior, tabloul de bord este digital, în echiparea de serie, iar display-ul central este acum stil floating, cu diagonala de 8 inchi în versiunile de bază și 9,2 inchi la versiunea de top. Planșă de bord a fost ornată cu materiale mai moi, în încercarea da a oferi senzația pe care o dau modelele VW mai mari. În echiparea standard, comenzile climatizării sunt manuale, iar opțional acestea pot fi  automate, cu controlul prin suprafețele slide, dar luminate (după o mulțime de critici de la clienții care nu le găseau pe întuneric).

Constructorul German nu spune nimic despre gama de motorizări, ceea ce înseamnă că vor fi aceleași propulsoare: 1.0 TSI oferit în versiunile de 95 și 110 CP, plus motorul de top, un 1.5 TSI, care produce 150 CP și este cuplat standard la cutia de viteze DSG cu 7 trepte.

VW T-Cross facelift va debuta la începutul anului viitor, iar VW promite că prețurile nu vor fi mult mai mari.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.