Home Știri Opel Adam Cabrio, primele imagini-spion

Opel Adam Cabrio, primele imagini-spion

de

Opel Adam Cabrio va deveni realitate. Noul model va fi inspirat de conceptul Adam ROCKS, prezentat anul trecut la Geneva.

Opel Adam Cabrio

Opel Adam Cabrio

Opel Adam Cabrio va intra în luptă directă cu Fiat 500C și Citroen DS3 Cabrio. La fel ca și concurenții săi, Adam Cabrio va fi în fapt o versiune cu acoperiș textil retractabil. Restul mașinii rămâne neschimbat.

Opel Astra OPC Extreme va fi prezentat la Geneva

Spre deosebire de Fiat 500C și Citroen DS3 Cabrio, care au un acoperiș ce se retractează până deasupra portbagajului, Adam Cabrio va folosi un sistem asemănător cu cel al lui Renault Twingo. Parctic, acoperișul textil are o deschidere mai mică. Asta se traduce în principal printr-o rigiditate mai bună a caroseriei. Opel Adam Cabrio va fi prezentat la Paris, în toamnă.

Claudia Schiffer va fi imaginea Opel în Europa

Referitor la conceptul ROCKS, Malcolm Ward, directorul Departamentului de design Opel afirmă: „Cu un design și mai îndrăzneț decât al oricărui alt Adam, Rocks este o demonstrație impresionantă a cât de mult potențial pentru individualizare oferă noul nostru model de lifestyle, încă de la lansarea sa pe piață. Acesta combină duritatea unui crossover cu condusul în aer liber“. De asemenea, explicând raționamentul din spatele ineditului studiu de design, acesta continuă: „Ca simbol al clienţilor axaţi pe fashion, șoferi activi care doresc să iasă din mulțime, Adam Rocks este doar unul dintre răspunsurile posibile la întrebarea despre ce noi direcţii de dezvoltare pot fi deschise pentru această maşină absolut unică. Vor urma și altele“.

Articole similare

Comentarii închise.