Home Știri Opel Astra OPC Extreme va fi prezentat la Geneva

Opel Astra OPC Extreme va fi prezentat la Geneva

de

Opel Astra OPC Extreme va fi un model super-sport prezentat la Salonul auto de la Geneva, care își deschide porțile pentru public în 6 martie.

Opel Astra OPC Extreme

Opel Astra OPC Extreme

Studiul Opel Astra OPC Extreme urmează tradiția conceptului Astra OPC X-treme prezentat în 2002. Atunci, ca și acum, o mașină reală de curse şi-a găsit drumul de pe circuit pe drumurile publice. În timp ce modelul OPC X-treme roșu de acum 12 ani a rămas un specimen singular, noul Extreme, în culorile motorsport tipice Opel, va fi baza pentru o serie limitată care va intra în producţie. Acest Astra OPC Extreme va fi cel mai rapid Astra ce poate circula pe drumurile publice construit vreodată, consecvent tradițiilor Opel Performance Center (OPC).

Opel devine partener al echipei Petrolul Ploiești

Opel Astra OPC Extreme este un derivat direct al modelului Astra OPC Cup prezent în Nürburgring Endurance Championship (VLN). Componentele de carbon reduc greutatea în comparație cu varianta Astra OPC 280 CP lansată în 2012. O structură de siguranță integrată, scaune de curse și centurile de siguranță în șase puncte înseamnă că Extreme vine echipat pentru pista de curse.

Cluaudia Schiffer este noua imagine a lui Opel

Astra OPC Extreme dispune desuficientă tehnologie de curse pentru un tur pe Nürburgring Nordschleife, dar poate fi utilizat pe drumurile publice. Ideea pentru Astra OPC Extreme s-a născut la Opel Performance Center, ce se află chiar lângă pista legendară. Fie că este vorba Corsa OPC, Astra OPC sau Insignia OPC – toate modelele sportive Opel trebuie să parcurgă cu succes teste extinse şi un program de anduranţă solicitant de 10.000 km în cele mai dificile condiții pe Nordschleife.

Articole similare

Comentarii închise.