Home Promo Mercedes-Benz CLA 45 AMG, ”încălțat” cu Dunlop

Mercedes-Benz CLA 45 AMG, ”încălțat” cu Dunlop

de

Mercedes-AMG a ales anvelopa Sport Maxx RT pentru echiparea modelului sport CLA 45 AMG. Aceasta e proiectată în acord cu tehnologia de curse a Dunlop.

AMG_A45 + AMG CLA_45_ Bilster_Berg

Noul model Mercedes CLA 45 AMG va fi echipat cu anvelopa Dunlop Sport Maxx RT, de dimensiunea 235/35ZR19 91Y XL MO, care a fost special proiectată pentru acest coupé sportiv. Cu o putere de 265 kW (360 CP) și cu un cuplu maxim de 450 Nm, motorul său turbo-supraalimentat este cel mai puternic motor cu patru cilindri aflat în producția de serie mare din întreaga lume. Astfel, anvelopa Sport MAXX RT răspunde exigențelor șoferilor dornici de viteză, care savurează  din plin sentimentul de a struni o mașină foarte puternică. Anvelopa Sport MAXX RT este caracterizată de un grad înalt de aderență pe carosabilul uscat și umed, combinată cu  excelente capacități de manevrare și cu performanțe bune la frânare.

Anvelopa e proiectată în acord cu tehnologia de curse a Dunlop, care are o tradiție de 125 de ani și care a luat naștere și a evoluat în contextul unor circuite iconice precum Le Mans, Nurburgring și Silverstone. Toate anvelopele Dunlop sunt dezvoltate pornind de la tehnologia de curse, fie că ne referim la compus, fie că e vorba de sutele de mii de ore de experiență pe pistă, oferită de inginerii Dunlop.

Cele mai bune cauciucuri de iarnă. Topul ADAC

 “Anvelopele Sport MAXX RT produse de noi oferă o performanță excelentă, capacitând puterea masivă generată de modelul CLA 45 AMG, pentru a fi transferată pe șosele într-o manieră optimă”, a precizat Guillaume Carli, Marketing Manager la Dunlop EMEA. 

Anvelopele Dunlop Sport Maxx RT și Sport Maxx Race intră și în echiparea altor modele AMG, printre care  C63 AMG Coupé Black Series,  A 45 AMG și  SLS AMG GT.

AMG_A45 + AMG CLA_45_ Bilster_Berg

Articole similare

Comentarii închise.