Home Știri Opel Insignia Country Tourer, break pregătit pentru aventură

Opel Insignia Country Tourer, break pregătit pentru aventură

de

Gama Opel Insignia va fi completată, la Frankfurt, cu un nou model, denumit Country Tourer. Avem de-a face cu un break mai înalt, cu tracțiune integrală și look de offroader.

286820-medium

Familia noii Insignia va fi completată curând, pentru că Opel Insignia Country Tourer îşi face debutul mondial la Salonul auto de la Frankfurt, în luna septembrie. La exterior se remarcă scuturile din plastic combinate cu pasaje proeminente ale roţilor şi protecţii pentru zonele joase ale caroseriei, cărora li se adaugă ţevi de eşapament duble.

Opel Cascada își face debutul în România

Transmisia integrală oferă aderenţă şi manevrabilitate sigură în toate condiţiile de condus. Sistemul face echipă cu motoare turbo puternice, precum cel 2.0 SIDI turbo care dezvoltă 184 kW/250 CP, având injecţie directă pe benzină sau cu unitatea 2.0 BiTurbo CDTI (195 CP) – ambele generând cupluri de până la 400 Nm. Există și alternativa unui diesel de 165 CP, tot cu cilindree de 2,0 l. Ca transmisii, sunt oferite una manuală cu șase trepte, standard pentru 2.0 SIDI și 2.0 CDTI, și una automată cu șase trepte standard pentru 2.0 BiTurbo CDTI și opțională pentru benzină.

Insignia are parte de un facelift amplu

Sistemul 4×4 controlat electronic încorporează un ambreiaj Haldex şi un diferenţial autoblocabil electronic, pentru a asigura o tracțiune cât mai bună indiferent de condițiile de drum.

„Cu noua Insignia Country Tourer, umplem această nişă sportivă în segmentul mai dezvoltat al clasei medii. Ne permite să le oferim clienţilor o alternativă pe care până acum n-au avut-o la Opel. Pot să condimenteze calitatea ridicată a vârfului nostru de lance cu o doză puternică de aventură“, spune Duncan Aldred, vicepreşedinte interimar vânzări, marketing şi servicii post-vânzare Opel.

Articole similare