Home Știri Parteneriat Peugeot pentru tenis

Parteneriat Peugeot pentru tenis

de

Timp de 33 de ani, Peugeot a avut parteneriate cu turneul de tenis de la Roland Garros și a fost furnizorul oficial al turneului. Din 2016, marca a fost, de asemenea, un partener Platinium al Turneului Mondial ATP, cât și furnizorul oficial de mașini al evenimentului. În prezent, Peugeot a evidențiat rolul său major în tenisul din întrega lume cu o echipă nouă de ambasadori internaționali, un parteneriat extins cu turneul de tenis de la Roland Garros și divertisment cu tematică de tenis, care folosește realitatea virtuală și care poate fi experimentat la Peugeot Avenue Paris.
Noi ambasadori internaționali
În 2017, Peugeot reunește o echipă internațională, intergenerațională, formată din cincisprezece ambasadori care promovează noua strategie de tenis a mărcii: „Generație Noua, Senzații Noi”.
Paisprezece jucători internaționali de tenis se vor reuni sub auspiciile unui mentor prestigios: brazilianul Gustavo Kuerten. Acești jucători sunt:
– Lucas Pouille, Gilles Simon, Jérémy Chardy, and Alizé Cornet pentru Franța
– Alexander Zverev pentru Germania
– David Goffin pentru Belgia
– David Ferrer, Fernando Verdasco, Pablo Carreño, Roberto Carballés și Nicolas Almagro pentru Spania
– Jamie Murray pentru UK
– Juan Martin Del Potro and Leonardo Mayer pentru Argentina
Pentru turneul de tenis de la Roland Garros, două reclame și un film vor face cunoscută această nouă echipă și noua semnătură a mărcii în lumea tenisului.
Parteneriat extins cu turneul de tenis de la Roland Garros
Marca își extinde parteneriatul cu FFT ( Federația Franceză de Tenis) în 2017. Peugeot este un partener premium al turneului de tenis de la Roland Garros, devenind unul dintre cei trei parteneri de importanță majoră ai turneului împreună cu BNP Paribas, sponsorul oficial al evenimentului și Emirates, care este, de asemenea, un partener premium al turneului de tenis. Din acest motiv, marca a devenit mai vizibilă pe panourile laterale, pe panourile din spatele jucătorilor și pe echipamentul de suport al fileului.
Nu numai că Peugeot este partener pentru Turneul Mondial ATP, dar este, în prezent, și furnizorul oficial pentru mai mult de treizeci de turnee din circuitul ATP. Din 14 în 21 mai la Italian Open, vor fi disponibile pentru jucători, VIP-uri, oficiali și publicul general în jur de o sută de mașini oficiale. Noile SUV-uri Peugeot 3008 și 5008 vor fi, de asemenea, expuse.
Turneul de tenis de la Roland Garros vine la Peugeot Avenue Paris
Până la sfârșitul lunii iunie, Peugeot Avenue Paris este cuprins de entuziasmul de entuziasmul turneului de la Roland Garros. Cu o cască de realitate virtuală și un controller, vizitatorii pot să joace un meci de tenis 3D în împrejurimile noului teren acoperit (Terenul Philippe Chatrier) al complexului de la Roland Garros, ca un fel de avanpremieră. Pot să distribuie experiențele lor pe social media.
În cadrul unui teren de zgură, vizitatorii pot descoperi și alte produse ale turneului de tenis și să admire noile suv-uri 3008 și 5008, care fac parte din flota oficială de vehicule care transportă jucătorii la turneul de tenis de la Roland Garros.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.